Kalibratie apparatuur en software

 


Imaging Science Solutions gebruikt de volgende instrumenten om de kalibratie mee uit te voeren.

 

 

Klein Instruments K10-A.

 

Deze colorimeter is ongeevenaard in het nauwkeurig meten van alle displaytypen. Met een ongelofelijke nauwkeurigheid, waarmee zelfs het zwart van een display kan worden gemeten. Op het gebied van colorimeters een van de beste. 100% geschikt voor het meten van de nieuwe HDR en REC2020 UHD specs.

 

 

X-rite I1pro.

 

Deze spectrometer is altijd betrouwbaar geweest tijdens mijn kalibraties. En gaat altijd mee als ik op pad ga. Goed als backup meter naast de Klein.

 

 

Murideo Fresco SIX-G.

 

Deze testpatroon generator heeft alles aan boord om zelfs de nieuwe UHD specs weer te geven zoals HDR en Dolby Vision. Onmisbaar voor het juist kalibreren van nieuwe generatie displays.

 

 

 

 

Spectracal Calman software.

 

Marktleider op het gebied van kalibratiesoftware. Het meest geavanceerde programma beschikbaar voor het kalibreren van alle displaytypen. Met geavanceerde functies voor gamma, grayscale en colorspace.

 

Calman 5 genereert prachtige rapporten waarmee de verschillen tussen de fabrieksstand en het resultaat van de kalibratie geïllustreerd worden. Voor iedere kalibratie die imaging Science Solutions uitvoert wordt zo'n rapport gemaakt die aan de klant wordt overhandigd.

 

 

 

                                                      Apple Macbook Pro