ISF dag en nacht instelling (C3 of CCC)

 

 

Waneer de mogelijkheden in uw scherm aanwezig zijn om een C3 calibratie uit te voeren. Dan heeft Imaging Science Solutions de mogelijkheid om dit voor U te realiseren. Hiervoor is speciale software nodig, en moet er een seriele verbinding gemaakt worden met het scherm via een RS232 kabel.

 

De C3 interface is ontworpen om de klant een extra optie te verschaffen om buiten het normale gebruikersmenu via een directe verbinding met uw scherm een CCC calibratie uit te voeren.

 

Via een C3 calibratie heeft U de mogelijkheid om zowel een dag als nachtinstelling te maken. Dus een instelling voor een lichte omgeving en een aparte instelling voor een donkere omgeving. Dit omdat een aantal parameters van uw scherm afhankelijk zijn van de lichtsituatie op dat moment in de kijkruimte.

 

Waneer er volgens deze methode wordt gecalibreerd is het niet meer mogelijk voor de klant om iets aan de instellingen te veranderen. Omdat alleen de kalibrateur wijzigingen kan maken met zijn calibratiesoftware. Het voordeel hiervan is dat de instellingen ook niet zomaar verloren kunnen gaan.

 

ISS kan waar mogelijk een C3 calibratie aanbieden, maar een calibratie in het gebruikersmenu is natuurlijk ook altijd mogelijk. En heeft meestal onze voorkeur.